Havrepannkakor

KATEGORIER

Våra barn älskar pannkaka och vi har skämt bort dem med att få det till frukost på helgen. Vi har provat massa olika vetemjölsfria recept och nu har vi fastnat för havregryn, ägg, mjölk och lite majsmjöl för färgens skull. Pannkakorna blir mättande, goda, näringsrika och går faktiskt bra att steka eftersom det är massor av ägg som binder ihop dem.

Ingredienser:

  • 3 ägg
  • 1 1/2 dl havregryn
  • 1/2 dl majsmjöl
  • 5 dl mjölk

Låt allt stå och svälla en stund. Mixa allt med stavmixer till en slät smet. Stek i smör. Servera med bär, frukt, vispad grädde eller keso.

Jenny 🙂

Dela detta inlägg:

Jenny

Jenny

Utbildad hälsoutvecklare, näringsterapeut och föreläsare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KATEGORIER
SENASTE INLÄGGEN

Boka ett besök eller ställ en fråga.

Relaterade Inlägg:

Bröd

Zucchinibröd

Zucchinibrödet är mättande med mycket protein och lite kolhydrater. Det är också ett glutenfritt bröd. Zucchinin gör brödet saftigt. Ingredienser: 6 dl riven zucchini 8 st

Läs mer »
Glutenfritt

Wok

Wok är en rätt som vi alla gillar i familjen. Den passar att göra när det finns matrester hemma eller att vi vill göra något

Läs mer »
Bröd

Vilka bröd är okej i butiken?

Vi är ett brödälskande folk. I butiken finns det mängder med olika sorters bröd. Längtan, Fröjd, Lingongrova, Lantbröd, Extrem m.m. Många namn men ungefär samma innehåll

Läs mer »
Glutenfritt

Vegetariska bollar

Dessa vegetariska bollar måste ni testa. De är så goda och enkla att göra. Till och med barnen godkände dem 🙂 Jag tycker ofta att

Läs mer »

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats.