Keso ostkaka

KATEGORIER

Ett snabbt och enkelt mellanmål som är mättande med proteiner från keso och ägg. Gör en större satts och ha mellanmål för flera dagar. 

Ingredienser:

  • 1,5 dl keso
  • 1 ägg
  • 2 msk havregryn
  • ½ dl valfri mjölk
  • 2 msk mandlar
  • Vaniljpulver

Lägg havregrynen i blöt i mjölken. Mixa mandeln fint eller hacka om du vill ha bitar. Rör ihop alla ingredienser och häll i en smörad ugnsform eller i flera små. Grädda ca 30 minuter i 175 grader i mitten av ugnen tills ostkakan stannat och fått färg. Servera med bär och mixad keso, kvarg eller grädde.

Jenny 🙂

Dela detta inlägg:

Bild av Jenny

Jenny

Utbildad hälsoutvecklare, näringsterapeut och föreläsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

KATEGORIER
SENASTE INLÄGGEN

Boka ett besök eller ställ en fråga.

Relaterade Inlägg:

Zucchinibröd

Zucchinibrödet är mättande med mycket protein och lite kolhydrater. Det är också ett glutenfritt bröd. Zucchinin gör brödet saftigt. Ingredienser: 6 dl riven zucchini 8 st

Läs mer »

Wok

Wok är en rätt som vi alla gillar i familjen. Den passar att göra när det finns matrester hemma eller att vi vill göra något

Läs mer »

Vegetariska bollar

Dessa vegetariska bollar måste ni testa. De är så goda och enkla att göra. Till och med barnen godkände dem 🙂 Jag tycker ofta att

Läs mer »

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats.