Omelett med grönsaker

Denna frukost är mättande, näringsrik och så god. Jag gör den gärna på helgen när jag har tid att njuta av den goda smaken och de fina färgerna 🙂

Hacka valfria grönsaker. Jag väljer gärna grönkål, savoykål, lök och tomat. Fräs dessa i en stekpanna med kokosfett, olivolja eller smör. Vispa ihop två ägg och krydda med örtsalt och vitpeppar. Häll äggen över grönsakerna i stekpannan och värm på svag värme till en omelett. Om omeletten inte vill hålla ihop så går det lika bra att göra äggröra av alltihopa 🙂 Servera med mer grönsaker, kanske en skinkskiva och varför inte lite fröknäcke!

Trevlig helg!

Jenny 🙂

Dela detta
Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.