Bananglass doppad i choklad

KATEGORIER

Alice gjorde idag glass på banan och mörkchocklad smaksatt med lakrits. Hon delade två bananer på mitten och stack i en glasspinne i varje. Stoppade dem i frysen ca 20 minuter medan hon smälte mörkchocklad i vattenbad som hon smaksatte med lakritspulver. Hon hällde chokladblandningen på de kalla bananerna och strödde kokos på några. La sedan de färdiga bananglassarna på bakplåtspapper och in i frysen igen ca 1 timme. Sen var det bara att njuta! ?

image

Jenny ?

Dela detta inlägg:

Jenny

Jenny

Utbildad hälsoutvecklare, näringsterapeut och föreläsare.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KATEGORIER
SENASTE INLÄGGEN

Boka ett besök eller ställ en fråga.

Relaterade Inlägg:

Bröd

Zucchinibröd

Zucchinibrödet är mättande med mycket protein och lite kolhydrater. Det är också ett glutenfritt bröd. Zucchinin gör brödet saftigt. Ingredienser: 6 dl riven zucchini 8 st

Läs mer »
Glutenfritt

Wok

Wok är en rätt som vi alla gillar i familjen. Den passar att göra när det finns matrester hemma eller att vi vill göra något

Läs mer »
Bröd

Vilka bröd är okej i butiken?

Vi är ett brödälskande folk. I butiken finns det mängder med olika sorters bröd. Längtan, Fröjd, Lingongrova, Lantbröd, Extrem m.m. Många namn men ungefär samma innehåll

Läs mer »
Glutenfritt

Vegetariska bollar

Dessa vegetariska bollar måste ni testa. De är så goda och enkla att göra. Till och med barnen godkände dem 🙂 Jag tycker ofta att

Läs mer »

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats.