Bananvåfflor

KATEGORIER

Proteinrika, glutenfria och mejerifria våfflor som passar till frukost, mellanmål eller efterrätt. Snabba att mixa ihop och enkla att grädda i våffeljärnet.

Ingredienser:

  • 1 banan
  • 2 ägg
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 tsk kokosfett
  • Kanel efter smak

Mixa ihop alla ingredienser. Låt stå och svälla i 5 minuter. Använd kokosfett till att smörja våffeljärnet. Servera med bär, frukt, keso, grädde eller kokosgrädde.

Jenny ????

 

Dela detta inlägg:

Jenny

Jenny

Utbildad hälsoutvecklare, näringsterapeut och föreläsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

KATEGORIER
SENASTE INLÄGGEN

Boka ett besök eller ställ en fråga.

Relaterade Inlägg:

Zucchinibröd

Zucchinibrödet är mättande med mycket protein och lite kolhydrater. Det är också ett glutenfritt bröd. Zucchinin gör brödet saftigt. Ingredienser: 6 dl riven zucchini 8 st

Läs mer »

Wok

Wok är en rätt som vi alla gillar i familjen. Den passar att göra när det finns matrester hemma eller att vi vill göra något

Läs mer »

Vegetariska bollar

Dessa vegetariska bollar måste ni testa. De är så goda och enkla att göra. Till och med barnen godkände dem 🙂 Jag tycker ofta att

Läs mer »

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats.