Bananvåfflor

KATEGORIER

Proteinrika, glutenfria och mejerifria våfflor som passar till frukost, mellanmål eller efterrätt. Snabba att mixa ihop och enkla att grädda i våffeljärnet.

Ingredienser:

  • 1 banan
  • 2 ägg
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 tsk kokosfett
  • Kanel efter smak

Mixa ihop alla ingredienser. Låt stå och svälla i 5 minuter. Använd kokosfett till att smörja våffeljärnet. Servera med bär, frukt, keso, grädde eller kokosgrädde.

Jenny ????

 

Dela detta inlägg:

Bild av Jenny

Jenny

Utbildad hälsoutvecklare, näringsterapeut och föreläsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

KATEGORIER
SENASTE INLÄGGEN

Boka ett besök eller ställ en fråga.

Relaterade Inlägg:

Zucchinibröd

Zucchinibrödet är mättande med mycket protein och lite kolhydrater. Det är också ett glutenfritt bröd. Zucchinin gör brödet saftigt. Ingredienser: 6 dl riven zucchini 8 st

Läs mer »

Wok

Wok är en rätt som vi alla gillar i familjen. Den passar att göra när det finns matrester hemma eller att vi vill göra något

Läs mer »

Vegetariska bollar

Dessa vegetariska bollar måste ni testa. De är så goda och enkla att göra. Till och med barnen godkände dem 🙂 Jag tycker ofta att

Läs mer »

Ta kontroll över din hormonella hälsa!

Välkommen att ta del av min inspelade föreläsning "Hormonbalans - nyckeln till god hälsa och livskvalitet". Kvinnokroppen behöver extra omsorg för att må sitt bästa, särskilt när hormonnivåerna förändras runt 40-årsåldern. Här får du lära dig mer om dina hormoner, hur de påverkar din kropp, ditt sinne och din energi. Du får tips och inspiration till vad du själv kan göra för att skapa hormonell balans.

Se föreläsningen och börja din resa mot en balanserad hälsa!

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats.