Glutenfria pannkakor

KATEGORIER

Att göra glutenfria pannkakor som håller ihop vid stekning och som barnen godkänner är inte lätt. Men det här är det bästa recept jag testat! Pannkakan håller ihop vid stekning, ser ut som ”vanliga” pannkakor och är väldigt lika i smaken. Barnen godkände dem och tyckte till och med att de var godare! Kan ju inte blir bättre 🙂

Ingredienser: 

  • 3,5 dl valfri mjölk
  • 3 ägg
  • 1 dl majsmjöl
  • 2 tsk fiberhusk
  • 1/2 tsk äkta vaniljpulver
  • 1 nypa salt

Vispa ihop ägg och mjölk. Tillsätt majsmjöl, fiberhusk, vaniljpulver och salt. Låt stå och svälla i 5 minuter. Stek pannkakorna på medelvärme i smör eller kokosfett.

Recept: Karin Lindberg

Dela detta inlägg:

Jenny

Jenny

Utbildad hälsoutvecklare, näringsterapeut och föreläsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

KATEGORIER
SENASTE INLÄGGEN

Boka ett besök eller ställ en fråga.

Relaterade Inlägg:

Zucchinibröd

Zucchinibrödet är mättande med mycket protein och lite kolhydrater. Det är också ett glutenfritt bröd. Zucchinin gör brödet saftigt. Ingredienser: 6 dl riven zucchini 8 st

Läs mer »

Wok

Wok är en rätt som vi alla gillar i familjen. Den passar att göra när det finns matrester hemma eller att vi vill göra något

Läs mer »

Vegetariska bollar

Dessa vegetariska bollar måste ni testa. De är så goda och enkla att göra. Till och med barnen godkände dem 🙂 Jag tycker ofta att

Läs mer »

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats.