Välkommen till min nya hemsida!

KATEGORIER

Jag har nu haft mitt företag i 6 år och det var dags att designa om min hemsida, fräsch upp och uppdatera lite. Jag tog även denna gång hjälp av AP Design och jag är så nöjd med samarbetet och resultatet. Hoppas även du gillar den!

Stort tack Arian Parsi och Komeil Asli som gjort ett grymt bra jobb med min hemsida!

Jag är så glad att jag vågade ta klivet till att vara egen. Jag hade då inte allt klart för mig men har under åren mer och mer förstått att en del av mitt arbete är att lära människor att lyssna och förstå sig på sina kroppar. Vad just din kropp vill och behöver för att må bra. Att få arbeta med hälsa i framkant och se hela människan känns så rätt och utvecklande.

Det har varit många möten under dessa år. Tack till er alla som givit mig förtroendet att stötta och vägleda just dig. Jag ser fram emot alla nya och gamla möten i framtiden. Det bästa med mitt arbete är att få se er växa och ta steg mot ett bättre mående och en bättre hälsa.

Häng med mig på Facebook och Instagram och håll utkik efter massa spännande som kommer framöver.

Under sommaren flyttade jag min verksamhet till Klockartorpsgatan. Jag finns nu tillsammans med fyra andra företagare och vi har skapat en härlig oas för hälsa. Hoppas få bjuda in dig till ett hälsoevent under våren!

Hoppas vi ses snart!

Jenny 🙂

Dela detta inlägg:

Picture of Jenny

Jenny

Utbildad hälsoutvecklare, näringsterapeut och föreläsare.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

KATEGORIER
SENASTE INLÄGGEN

Boka ett besök eller ställ en fråga.

Relaterade Inlägg:

Zucchinibröd

Zucchinibrödet är mättande med mycket protein och lite kolhydrater. Det är också ett glutenfritt bröd. Zucchinin gör brödet saftigt. Ingredienser: 6 dl riven zucchini 8 st

Läs mer »

Wok

Wok är en rätt som vi alla gillar i familjen. Den passar att göra när det finns matrester hemma eller att vi vill göra något

Läs mer »

Vegetariska bollar

Dessa vegetariska bollar måste ni testa. De är så goda och enkla att göra. Till och med barnen godkände dem 🙂 Jag tycker ofta att

Läs mer »

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats.