Hej och välkomna till Balance by Life!

KATEGORIER

Nu äntligen slår jag upp portarna för mitt egna företag Balance by Life. Jag har i 15 år arbetat med hälsa och utvecklats massor. Men har med åren mer och mer känt att jag vill något mer. Jag vill arbeta med hela människan och inspirera och vägleda till hälsosamma val som får oss att må bra och får mer livsenergi. Tyvärr fastnar många i massa måsten kring hälsa istället för att leva på ett sätt som får oss att må bra i längden. Dagens samhälle lockar oss till den enkla vägen som tyvärr i längden lätt blir den tunga vägen. Tex tar vi bilen istället för cykeln, sitter framför tv:n/datorn istället för att ta en promenad, äter godis/fikabröd istället för en ordentlig måltid, dricker för mkt kaffe istället för att se till att få den sömn som vi behöver osv. Jag tror att vi idag behöver bli påminda om vår kropps behov eftersom det är så lätt att falla in i de enkla lockelserna.

Jag vill vara din inspiration till ett friskare liv genom att sprida kunskap, tips och idéer. Boka mig för en inspirerande föreläsning, ett motiverande samtal, en hälsoanalys eller som stöd i ert hälsofrämjande arbete på din arbetsplats. Följ mig gärna på bloggen, här kommer jag samla information, tips och recept som leder till hälsa. Tanken är att du ska kunna titta in här för att få tips om bra frukostar, mellanmål, träning, vardagsrörelse, sömn, immunförsvar m.m.

Jag vill att ett möte med Balance by Life ska göra en verklig skillnad som känns i både kropp och själ. Jag hoppas på att få bli din inspiration till att uppnå den bästa versionen av dig själv med hjälp av en hälsosam livsstil.

Nu kör vi!

Jenny Möller 🙂

Dela detta inlägg:

Picture of Jenny

Jenny

Utbildad hälsoutvecklare, näringsterapeut och föreläsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

KATEGORIER
SENASTE INLÄGGEN

Boka ett besök eller ställ en fråga.

Relaterade Inlägg:

Zucchinibröd

Zucchinibrödet är mättande med mycket protein och lite kolhydrater. Det är också ett glutenfritt bröd. Zucchinin gör brödet saftigt. Ingredienser: 6 dl riven zucchini 8 st

Läs mer »

Wok

Wok är en rätt som vi alla gillar i familjen. Den passar att göra när det finns matrester hemma eller att vi vill göra något

Läs mer »

Vegetariska bollar

Dessa vegetariska bollar måste ni testa. De är så goda och enkla att göra. Till och med barnen godkände dem 🙂 Jag tycker ofta att

Läs mer »

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats.