SCIO Frekvensanalys/balansering

SCIO Frekvensanalys/balansering är för dig med hälsoproblem eller specifika symtom som du vill ha hjälp med, eller om du önskar en allmän energibalansering.

SCIO maskinen läser av vad som finns i kroppen, vad som saknas och hur den fungerar. Den kan också balansera och därigenom påverka kroppens självläkande förmåga.

SCIO betyder ”att veta” och är en frekvensmaskin som läser av din kropp genom elektriska frekvenser. Allt levande utstrålar elektromagnetiska frekvenser pga molekylära svängningar och det är dessa svängningar som SCIO:n läser av. Varje cell, organ och vävnad har sina egna frekvensmönster. Tankar och känslor har sina. Om energin blockeras och laddningen sjunker i ett eller flera organ pga yttre eller inre stress kommer hela organsystemet i obalans och vi får psykiska och fysiska symtom som kan utvecklas till kroniska sjukdomar. En kropp i balans ger förutsättningar för en frisk kropp!

SCIO:n kan också skicka in frekvenser så att kroppen balanseras genom att cellerna stimuleras elektriskt. Då triggas kroppens självläkande krafter och kroppen kan återfå sin ursprungliga balans för att lösa orsaken till problemet. SCIO:n kan optimera de flesta funktioner, organ och vävnader och där med förebygga problem.

Mätningen och balanseringen sker helt utanpå kroppen med sladdar runt handleder och fotleder samt ett ”pannband” runt huvudet. Dessa mätpunkter är meridianernas ändpunkter. Mätningen och balanseringen känns inte och är helt smärtfri. Man kan inte överbehandla eller orsaka skada eftersom SCIO:n arbetar med att trigga kroppens självläkning för att balansera och få kroppen att fungera optimalt. Dessa processer jobbar i många timmar efter balansering och kan i visa fall ge trötthet efteråt.

SCIO frekvensanalys läser av och balanserar bl.a.:

 • Vitaminer, mineraler och aminosyror
 • Fysiska, psykiska och emotionella problem
 • Virus, bakterier, parasiter och svamp
 • Tungmetaller
 • Mag- och tarmproblem
 • Allergier och matintolerans
 • Hormon obalanser
 • Inflammationer
 • Hjärta och kärl, cirkulation
 • Balanserar blockeringar i flödet
 • För dig som tränar lite hårdare går det att förbättra prestationen på olika sätt. förbereda musklerna för träning, syresättning, fokusering, koordination, mm.

Hur går det till?

 • Förberedelser inför besöket – Innan du kommer på analysen så fyller du i ”Frågeformulär 1″och ”Frågeformulär 2″, ta med dem till besöket eller maila dem (det spar tid under besöket). Frågeformulären kommer också mailas till dig efter tidsbokning.
 • Så här går SCIO frekvensanalys till – Vi börjar med att koppla upp dig i SCIO:n genom att fästa band runt hand- och fotleder samt ett ”pannband” runt huvudet. Sedan går vi igenom frågeformulären så jag får veta lite mer om dig. Ett test på 6 minuter körs där du får sitta helt tyst. Sedan surfar vi runt i systemet och läser av och behandlar olika områden. Vi har under tiden en dialog om vad du har för symtom och vilka obalanser och balanser jag ser. Utifrån detta lyfter jag styrkor och utvecklingsområden och ger förslag på åtgärder för att balansera kroppen. Det kan handla om mat som medicin, näringstillskott, fysisk aktivitet, sömn, återhämtning, kroppsterapi m.m. Du får en skriftlig sammanställning mailad till dig.

OBS! Mätning sker inte vid pacemaker eller epilepsi.

Tid: 2 timmar

SCIO (Scientific Consciousness Interface Operations System) är utvecklad under 40 års tid av professor William (Bill) Nelson tillsammans och hans internationella forskningsteam i USA och Ungern. William är bla läkare, elektronikingenjör och professor i matematik och lyckades analysera den kompletta signalen i ett energifält och fann en metod att överföra den till datorminnet. Han upptäckte också hur signalerna kunde överföras mellan dator och akupunkturpunkterna. Forskningen resulterade i SCIO, en av de mest avancerade bioelektriska utrustningarna som finns idag.

Mätningen sker i snabb biologisk hastighet, reaktivitet på 100th av en sekund. (XRROID, reg. FDA 1989). Terapisignalerna anpassas kontinuerligt efter klientens respons. SCIO är registrerad som ”Class 2A Medical Device” (Council DIrective 93/42/EEC).

Har du frågor eller önskar du boka en tid?