Föreläsningar

Jag skräddarsyr alltid mina föreläsningar och anpassar mig till dem som lyssnar.
Mitt mål när jag föreläser är att du som lyssnar ska känna att du får med dig något, att du får en aha-upplevelse och känner dig peppad att göra en förändring.

Jenny föreläser om om hälsa
Ta ett steg för att öka din energi och ork i vardagen!
Hur mår du egentligen? Har du energi och ork över till det roliga i livet? Eller sjunker du utmattad ned i soffan när du kommer hem från arbetet? Idag är det inte lätt att leva balanserat, vi vet ofta vad vi borde göra men det finns så många ”lockelser” som för stunden känns enklare men i längden skapar en ”baksmälla” av dåligt mående. Föreläsningen lyfter på ett inspirerande sätt fram små som stora livsstilsval som kan öka din energi och ork i vardagen.

Maten som ger dig energi och hälsa!
Vad vi äter har stor betydelse för hur vi mår. Vi tittar på vilka livsmedelsgrupper som stärker eller belastar vår kropp. Inspirerande föreläsning som ger lust till förändring.

Jenny föreläsning
Supermat – mat som medicin

Vilken mat är supermat och hur påverkar supermaten vår läkande förmåga, ökar vårt välbefinnande och förebygger sjukdom?


Sömnen som ger dig energi och hälsa!
Sömnen är superviktig och grundläggande för att vi ska må bra. Det är under sömnen som organen reparerar sig och kroppen får återhämtning för att klara av vårt intensiva liv. Föreläsningen belyser hur sömnen påverkar vår energi och hälsa samt vad du själv kan göra för att förbättra din sömn!

Jenny föreläser
Fysisk aktivitet – vår viktigaste friskfaktor!
De flesta vet idag att fysisk aktivitet är bra för vår hälsa men hur viktig den är känner inte alla till. För om vi visste så skulle fler vara mer fysiskt aktiva. Föreläsningen lyfter hur mycket vi behöver röra på oss, vilka positiva effekter fysisk aktivitet har och hur du med enkla medel kan öka din rörelse!


Hitta din balans mellan aktivitet och återhämtning!
Att stressa och vara aktiv är inte farligt så länge vi får tid till återhämtning. Föreläsningen belyser kroppens behov av återhämtning genom både fysisk- och mentalåterhämtning samt en god näringstillförsel.

Boka din föreläsning redan idag!